Goût de France / Good France 2018

Goût de France / Good France, fransız turizmini tanıtmak ve Fransız mutfağının renklerini gururla taşımak hedefiyle, 21 Mart 2018 tarihinde, üçüncü defaya mahsus olarak, 2000’den fazla şefin katılımıyla 5 kıtada kutlanacak.

1912 yılında, Auguste Escoffier aynı gün, dünyanın birçok şehrinde çok sayıda misafir için aynı mönü ile « Epikür sofralarını » başlatmıştır. Goût de France / Good France da, bu güzel fikirden yola çıkarak, dünyanın dört yerindeki her kategoriden restoranı bu ruh etrafında bir araya getirmeyi arzu ediyor. Fransız mutfağının, UNESCO tarafından “Dünya Kültür Mirası” listesine dahil edilmesi ile birlikte, ilki, 19 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen bu uluslararası etkinlik dünya çapında yankı uyandırmıştır.

Daha fazla bilgi için : http://be.france.fr/fr/gout-france-good-france

Goût de France / Good France, fransız turizmini tanıtmak ve Fransız mutfağının renklerini gururla taşımak hedefiyle, 21 Mart 2018 tarihinde, üçüncü defaya mahsus olarak, 2000’den fazla şefin katılımıyla 5 kıtada kutlanacak.

1912 yılında, Auguste Escoffier aynı gün, dünyanın birçok şehrinde çok sayıda misafir için aynı mönü ile « Epikür sofralarını » başlatmıştır. Goût de France / Good France da, bu güzel fikirden yola çıkarak, dünyanın dört yerindeki her kategoriden restoranı bu ruh etrafında bir araya getirmeyi arzu ediyor. Fransız mutfağının, UNESCO tarafından “Dünya Kültür Mirası” listesine dahil edilmesi ile birlikte, ilki, 19 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen bu uluslararası etkinlik dünya çapında yankı uyandırmıştır.

Daha fazla bilgi için : http://be.france.fr/fr/gout-france-good-france

Bookmark the permalink.

Comments are closed.